В Азербайджані видали комікс про супергероя, який бореться з курінням

00:00,
13 Січня 2014
540

В Азербайджані видали комікс про супергероя, який бореться з курінням

00:00,
13 Січня 2014
540
В Азербайджані видали комікс про супергероя, який бореться з курінням
Комікс розраховано на школярів, тож його будуть поширювати через шкільні бібліотеки. Всього видано 1500 примірників. 

Прототипом супергероя став відомий азербайджанський футболіст і капітан команди «Карабах» Рашад Садихов, а сам сюжет коміксу напряму пов’язано з футболом.

«Ми враховували психологію і специфічні вікові особливості цільової аудиторії. Тематика футболу, дуже популярного серед школярів виду спорту, була взята за основу. Щоб привернути увагу підлітків до проблеми куріння, розробили динамічну і яскраву сюжетну лінію. А щоб повідомлені, які ми хотіли донести до адресатів, краще і точніше сприймалися, вони йдуть з уст кумира нашої молоді», – пояснив у коментарі виданню zerkalo.az Нурлан Алієв, керівник Азербайджанською асоціацією з комунікації у питаннях охорони здоров’я, яка і була видавцем коміксу.

До слова, футбольний клуб «Карабах» підписав договір про подальшу співпрацю з Асоціацією. У майбутньому футболісти долучатимуться до заходів, спрямованих на пропаганду здорового способу життя.

Це не перший приклад співпраці футбольних клубів з програмами по боротьбі з курінням. Українські клуби «Шахтар» та «Ворскла» зняли антитютюнові ролики, а іспанська «Барселона» ініціювала наймасштабнішу у ЄС за останні роки кампанію по відмові від куріння – «Кидай курити разом з Барсою!»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
modern.az
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду