Луїс Адріано із «Шахтаря» знявся в соціальному ролику проти куріння

00:00,
17 Липня 2013
448

Луїс Адріано із «Шахтаря» знявся в соціальному ролику проти куріння

00:00,
17 Липня 2013
448
Луїс Адріано із «Шахтаря» знявся в соціальному ролику проти куріння
Автори:
Його транслюватимуть на стадіоні «Донбас Арена» перед початком футбольних матчів.

За сценарієм, Адріано, який нещодавно став віце-капітаном «Шахтаря», мав звернутися до вболівальників російською із закликом: «Задля нашої перемоги не кури на стадіоні, будь ласка». На короткій репетиції, яка передувала зйомкам, 9-й номер «гірників» впорався із завданням з першого разу. На камеру довелося попрацювати дещо довше, щоб записати кілька дублів. Спочатку Луїс видав своє звернення, як і планувалося, російською, а потім сам додав кілька слів португальською.

Вперше ролик покажуть 28 липня – перед домашнім матчем «Шахтаря» з одеським «Чорноморцем».

Це вже другий подібний рекламний ролик від «Шахтаря». Перший записали наприкінці квітня. Тоді у ньому знялися футболісти Генріх Мхітарян, В’ячеслав Шевчук і Фернандіньо.

Також у квітні у громадському транспорті Донецька почали транслювати запис із закликом дотримуватися закону про заборону куріння. Його начитала  Наталя Толшина - диктор, який протягом 30 років озвучує матчі «Шахтаря» на стадіоні.

Нагадуємо, що на «Донбас Арені» стадіоні повністю заборонили куріння ще 2011 року. А футболістів «Шахтаря» почали штрафувати за куріння – тих, кого буде помічено з сигаретою, позбавлять 20% зарплати.

«Шахтар» не єдиний футбольний клуб, який пропагує відмову від куріння. Восени 2012 року іспанська «Барселона» запустила масштабну антитютюнову рекламну кампанію у всіх країнах ЄС. Лиш за перші три місяці після її старту 300 тис. європейців спробували кинути курити. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
shakhtar.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду