В соціальних мережах стартувала кампанія «Наслідки куріння приховати неможливо»

00:00,
14 Січня 2013
659

В соціальних мережах стартувала кампанія «Наслідки куріння приховати неможливо»

00:00,
14 Січня 2013
659
В соціальних мережах стартувала кампанія «Наслідки куріння приховати неможливо»
У рекламному ролику показано, як австралійці реагують на моторошні ілюстрації наслідків куріння, що розміщені на упаковках сигарет.  

Хтось замальовує ілюстрації, заклеює скетчем чи просто прикриває – усі ці способи приховати зображення автори відео знайшли в обговореннях нового дизайну сигаретних пачок в соціальних мережах. Наприкінці ролика глядачі чують: «Наслідки куріння приховати не можливо».

«Ідея кампанії в тому, аби спонукати курців замислитися – чому насправді вони намагаються приховати зображення: бо їм воно не приємно чи тому, що страшно уявити, що з ними може статися через куріння», – пояснює  Тоні Прістен (Tony Prysten), креативний директор агентства Igloo, яке й розроблювало ролик.

Відео вже переглянули понад 50 тис. разів. 

На сайті кампанії можна прочитати про наслідки від куріння, причини кинути курити та поради про те, як найлегше розпрощатися  зі шкідливою звичкою.

«Уніфікована упаковка сигарет вводилася насамперед для того, аби відвадити від куріння молодь. Проте, вже зараз бачимо, що упаковка впливає і на самих курців, викликаючи певну огиду до куріння», – додала Фіона Шеркі (Fiona Sharkie), виконавчий директор організації Quit Victoria, яка й ініціювала кампанію. 

Нагадуємо, що у грудні в Австралії почали продавати спеціальні наліпки на сигарети, які приховують страхітливі зображення та попередження про шкоду від куріння.

Джерело: mumbrella.com.au

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
en.wikipedia.org
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду