У пресі Техасу запустили рекламну кампанію про шкідливість пасивного куріння

00:00,
24 Січня 2013
432

У пресі Техасу запустили рекламну кампанію про шкідливість пасивного куріння

00:00,
24 Січня 2013
432
У пресі Техасу запустили рекламну кампанію про шкідливість пасивного куріння
Державний департамент охорони здоров'я штату Техас та проект Share air запустив у місцевих друкованих ЗМІ рекламну кампанію, яка має підвищити обізнаність людей щодо небезпечності пасивного куріння.

В межах кампанії розроблено кілька принтів з достатньо різкими, але інформативними повідомленнями англійською та іспанською мовами. Їх адресовано власникам і відвідувачам закладів харчування, а також працівникам офісів, в приміщеннях яких дозволено курити.

«Ваша їжа смердить. Прокурене приміщення псує враження про заклад деяким вашим відвідувачам. Вам це приносить збитки».

«Не затягуйте своєю їжею. Пасивне куріння не просто робить вашу їжу неароматною. Більше 4300 некурців-техасців помирають через пасивне куріння».

«Ваша робота смердить. Вам погано від тютюнового диму на роботі? Безпечного впливу пасивного куріння не існує». 

Станом на січень 2013 року в 24 штатах США ведено повну заборону куріння у громадських місцях, зокрема, у закладах харчування та на робочих місцях. В штаті Техас повна заборона діє лише у 36 містах, в решті населених пунктів - вона є лиш частковою. 

Джерело: Share Air, Социальная реклама

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
health.obozrevatel.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду