Рекламна кампанія показала, наскільки непросте життя у курця

00:00,
28 Жовтня 2013
757

Рекламна кампанія показала, наскільки непросте життя у курця

00:00,
28 Жовтня 2013
757
Рекламна кампанія показала, наскільки непросте життя у курця
Її ключове повідомлення – «Легше кинути курити, ніж страждати від наслідків куріння». 

Завдання реклами – пояснити, чому куріння ускладнює і погіршує якість життя курця, і наскільки йому вигідніше позбавитися від цих штучно створених проблем.

Кампанія комерційна – вона має вивести на ринок лікувальний препарат, що допомагає позбавитися від нікотинової залежності. Однак «Медіафільтр» зацікавила її соціальна складова та цікавий спосіб реалізації, який цілком можна використовувати і в некомерційних проектах.  

Отже в рамках рекламної кампанії було створено дві версії промо-сайту препарату – для курців і некурців. Користувачу, який потрапляє на головну сторінку, пропонують обрати одну з версій.

Версія для курців містить 5 гумористичних відеороликів, що демонструють усі складнощі життя курця.

А також десяток «легкокидальних» листівок на цю  тему – їх пропонують надсилати друзям-курцям або поширювати у соціальних мережах.

Некурців же мотивують потурбуватися про друзів та близьких і переконати їх відмовитися від куріння. Для цього пропонують надіслати їм через соціальні мережі або електронну пошту все ті ж «легкокидальні» листівки або повідомлення на кшталт: «Я міг би надіслати тобі це повідомлення голубом, але це так старомодно. Як і куріння!».

Рекламну кампанію розробило російське агентство Digital BBDO, яке у вересні запустило антитютюнову рекламу «Смертельний пошук».

Про те, як зробити соціальну рекламу ефективною і дієвою представники Digital BBDO розповідали у матеріалі «11 трендов социальной рекламы: кардинальные изменения фокуса и тональности».

Джерело: sostav.ru

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
brosay-legko.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду