Луганський канал Ландіків «ИРТА» розповів про гідну діяльність Романа Ландіка (відео)

00:00,
15 Липня 2011
1343

Луганський канал Ландіків «ИРТА» розповів про гідну діяльність Романа Ландіка (відео)

00:00,
15 Липня 2011
1343
Луганський канал Ландіків «ИРТА» розповів про гідну діяльність Романа Ландіка (відео)
В ефірі луганського телеканалу «ИРТА» з’явилося відео – як коментар до скандалу навколо Романа Ландіка, коли він після невдалого флірту із однією з відвідувачок ресторану, почав бити дівчину, доки не був зупинений охоронцями закладу. Факт інциденту підтвердила начальник відділу зв’язків з громадськістю МВС України у Луганській області Тетяна Погукай. Відео розповідає про гідну діяльність Романа Ландіка як депутата і має заголовок «Що було до».

 

Нагадаємо, що батько Романа Ландіка, народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландік, є почесним президентом луганської телекомпанії «ИРТА».

 

Після скандальних подій Роман Ландік виїхав до Росії. Як повідомляє портал «Цензор.НЕТ», рекомендацію щодо переїзду він отримав від прокурора Луганської области Миколи Бескішного та його помічника Миколи Колеснікова. Ландік-молодший мав поїхати до Сочі відпочити на 1-5 місяці, за цей час його батько – Володимир Ландік ­­– повинен був домовитися з потерпілою про зняття претензій до сина. Це дало б підстави під час суду претендувати на пом’якшення вироку та умовний термін ув’язнення. При виїзді до Росії Роман Ландік був заарештований.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду