Вилучення «Сосулей перед Отечеством» дало прямо протилежний ефект

00:00,
19 Липня 2011
1256

Вилучення «Сосулей перед Отечеством» дало прямо протилежний ефект

00:00,
19 Липня 2011
1256
Вилучення «Сосулей перед  Отечеством» дало прямо протилежний ефект
Видавничий дім «Коммерсантъ» на своєму сайті опублікував статистику переглядів центральної статті набувшого широкого розголосу номеру «Власти» від 4 липня. Ким би не віддавався наказ стосовно вилучення всього накладу тижневика – ними, очевидно, не було враховано силу найдинамічнішого медіа- та соціального фактору нашого часу, інтернету.  

MediaSapiens вже писав про події навколо номеру тижневика «Власть» (видавничий дім «Коммерсантъ») від 4 липня цього року. Коротко нагадаємо, що журнал вийшов із центральною статтєю, присвяченою згоді губернатора Санкт-Петербургу Валентини Матвієнко обійняти посаду голови Ради Федерації – що, на думку багатьох експертів, є для неї почесною пенсією. На обкладинці номеру була зображена сама пані Матвієнко з дудкою у руці, резюмував тему номеру заголовок  – «За сосули перед Отечеством». Близько 90% накладу номера було вилучено з газетних кіосків Петербургу.

 

Видавничий дім «Коммерсантъ» опублікував на своєму сайті думку стосовно обернено пропорційного ефекту, якого було досягнуто тотальним вилученням «Власти».

 

За даними «Ъ», інтернет-версія матеріалу «За сосули перед Отечеством» з моменту виходу номеру привернула увагу близько 32,7 тис. читачів kommersant.ru.

 

За матеріалами «Коммерсантъ»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду