Звільнені співробітники телеканалу «ПЛЮС» написали листа Олексію Костусєву

00:00,
15 Липня 2011
1295

Звільнені співробітники телеканалу «ПЛЮС» написали листа Олексію Костусєву

00:00,
15 Липня 2011
1295
Звільнені співробітники телеканалу «ПЛЮС» написали листа Олексію Костусєву
Звільнені журналісти телеканалу «ПЛЮС» звернулися із відкритим листом до мера Одеси Олексія Костусєва, котрий за сумісництвом є офіційним співзасновником телеканалу. Лист містить прохання ліквідувати заборгованість по зарплаті. Нагадаємо, що на початку липня редакцію новин телеканалу «ПЛЮС» було звільнено. Вже тоді заробітну плату співробітникам не сплачували 2,5 місяці, повідомляє портал «Думская.net».  

Фото «Думская.net»

 

Зокрема у зверненні журналісти із сумом констатують той факт, що ця «складна ситуація» спричинила негаразди із здоров’ям головного редактора програми «Вести плюс» Андрія Кожуріна – котрий помер у п’ятницю, 8 липня.

 

«Протягом останнього року, через новосформований курс керівництва телеканалу, наш колектив тісно співпрацював із фракцією Партії регіонів в Одеській міській раді, усім керівним корпусом Одеської мерії і особисто з Вами. Ми сумлінно виконували свої обов’язки, створюючи сюжети, в яких докладно висвітлювали діяльність депутатів, а також всі проекти, що проходили під їх та безпосередньо Вашим патронатом», ­– також йдеться у зверненні.

 

Сам факт заборгованості, згідно тексту листа, керівництвом каналу заперечуєтся.

 

Зв’язатися безпосередньо з Олексієм Костусєвим, за словами журналістів, не вдалось – на телефонні дзвінки мер не відповідає.

 

 

 

За матеріалами «Думская.net»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду