Зураб Аласанія та Наталка Гуменюк стали членами Наглядової ради «Честі професії»

Зураб Аласанія та Наталка Гуменюк стали членами Наглядової ради «Честі професії»

16:19,
28 Січня 2016
1882

Зураб Аласанія та Наталка Гуменюк стали членами Наглядової ради «Честі професії»

16:19,
28 Січня 2016
1882
Зураб Аласанія та Наталка Гуменюк стали членами Наглядової ради «Честі професії»
Зураб Аласанія та Наталка Гуменюк стали членами Наглядової ради «Честі професії»
Автори:
До складу Наглядової ради конкурсу професійної журналістики «Честь професії» увійшли нові експерти: Зураб Аласанія, генеральний директор Національної телекомпанії України, та Наталка Гуменюк, голова ГО «Громадське Телебачення».

Наглядова рада є контрольно-ревізійним органом конкурсу, що вирішує ключові питання щодо його організації та проведення. Зокрема,  розглядає скарги, у разі їх наявності, слідкує за точністю виконання положень, регулює питання номінацій тощо.

Зураб Аласанія погодився увійти до складу Наглядової ради, оскільки  задоволений рівнем конкурсу. Торік він був у складі журі «Честі професії» і мав свої пропозиції щодо робіт, які відбирались. 

«Я подумав, щоб  впливати на цей процес, треба йти сюди та працювати. У нашій професії має бути заохочення. Ми занадто розчиняємось у блогерах та соцмережах. Професія потребує підтримки, яку дає конкурс. Це додатковий стимул, мотивація, до того ж приємно, коли твої колеги тебе оцінюють та визнають», – зазначив він. 

Наприкінці січня Наглядова рада вже провела першу зустріч в оновленому складі. На думку Зураба Аласанії вона була досить конструктивною – усі дискусійні питання та пропозиції виносились на голосування, внаслідок якого приймались рішення. Зокрема, під час зустрічі з Ради експертів, у зв’язку з недотриманням професійних та етичних стандартів, приналежністю до органів державної влади, було вилучено кілька журналістів. 

Окрім того, Наглядова рада прийняла рішення особисто оцінювати роботи учасників, які подаються в спеціальну номінацію «За людяність у нелюдяні часи». 

Нагадаємо, до Наглядової ради також входять Володимир Мостовий, шеф-редактор газети «Дзеркало Тижня»; Андрій Куликов, ведучий програми «Свобода слова» на ICTV; Наталія Лігачова, голова правління ГО «Телекритика»; Олексій Мустафін, головний редактор телеканалу СТБ; Валерій Іванов, президент Академії Української Преси; Діана Дуцик, виконавчий директор ГО «Телекритика»; Олег Хоменок, радник з питань ЗМІ, проект У-медіа; Олексій Погорєлов, генеральний директор УАВПП; Катерина М’яснікова, виконавчий директор НАМ. 

Деталі про конкурс читайте на офіційному сайті. Окрім офіційного сайту, стежити за новинами можна на сторінці конкурсу в Facebook

Для реєстрації в конкурсі представникам друкованих та інтернет-ЗМІ необхідно заповнити заявку в режимі он-лайн та надати посилання на онлайн публікації або на скани ваших друкованих робіт, виклавши їх перед цим на файлообмінники. Якщо за тих чи інших обставин вам це не вдасться – ви можете направити традиційну версію заявки на e-mail: organizator@uapp.org чи факсом (044) 425-58-21. Контактна особа – Ольга Сергієнко. 

Для реєстрації в конкурсі представникам радіо та ТБ необхідно заповнити заявку в режимі онлайн. Детальну інформацію можна отримати за тел. +380959346241 або написавши на e-mail: project@nam.com.ua. Контактна особа – Ольга Пришко. 

Конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2016» підтримують
  • Шведське агентство з питань міжнародної співпраці та розвитку (The Swedish International Development Cooperation Agency) 
  • проект «У-медіа» міжнародної організації «Інтерньюз нетворк», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) 
  • Програма розвитку ООН в Україні 
  • Система Компаній Кока-Кола в Україні 
  • Компанія «Емвей Україна» 
  • Генеральний телевізійний партнер – UA: Перший  

Оргкомітет конкурсу: 

УАВПП (друковані ЗМІ та Інтернет-ЗМІ):
Ольга Сергієнко
менеджер з сервісу, УАВПП 
044-425-58-21
organizator@uapp.org
www.uapp.org
НАМ (радіо та ТВ матеріали): 
Ольга Пришко
Pr-менеджер проектів НАМ
Тел. (095) 934 62 41 
project@nam.com.ua
www.nam.org.ua
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
gurt.org.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду