ms.detector.media
MediaSapiens
gurt.org.ua
28.01.2016 16:19
Зураб Аласанія та Наталка Гуменюк стали членами Наглядової ради «Честі професії»
Зураб Аласанія та Наталка Гуменюк стали членами Наглядової ради «Честі професії»
До складу Наглядової ради конкурсу професійної журналістики «Честь професії» увійшли нові експерти: Зураб Аласанія, генеральний директор Національної телекомпанії України, та Наталка Гуменюк, голова ГО «Громадське Телебачення».

Наглядова рада є контрольно-ревізійним органом конкурсу, що вирішує ключові питання щодо його організації та проведення. Зокрема,  розглядає скарги, у разі їх наявності, слідкує за точністю виконання положень, регулює питання номінацій тощо.

Зураб Аласанія погодився увійти до складу Наглядової ради, оскільки  задоволений рівнем конкурсу. Торік він був у складі журі «Честі професії» і мав свої пропозиції щодо робіт, які відбирались. 

«Я подумав, щоб  впливати на цей процес, треба йти сюди та працювати. У нашій професії має бути заохочення. Ми занадто розчиняємось у блогерах та соцмережах. Професія потребує підтримки, яку дає конкурс. Це додатковий стимул, мотивація, до того ж приємно, коли твої колеги тебе оцінюють та визнають», – зазначив він. 

Наприкінці січня Наглядова рада вже провела першу зустріч в оновленому складі. На думку Зураба Аласанії вона була досить конструктивною – усі дискусійні питання та пропозиції виносились на голосування, внаслідок якого приймались рішення. Зокрема, під час зустрічі з Ради експертів, у зв’язку з недотриманням професійних та етичних стандартів, приналежністю до органів державної влади, було вилучено кілька журналістів. 

Окрім того, Наглядова рада прийняла рішення особисто оцінювати роботи учасників, які подаються в спеціальну номінацію «За людяність у нелюдяні часи». 

Нагадаємо, до Наглядової ради також входять Володимир Мостовий, шеф-редактор газети «Дзеркало Тижня»; Андрій Куликов, ведучий програми «Свобода слова» на ICTV; Наталія Лігачова, голова правління ГО «Телекритика»; Олексій Мустафін, головний редактор телеканалу СТБ; Валерій Іванов, президент Академії Української Преси; Діана Дуцик, виконавчий директор ГО «Телекритика»; Олег Хоменок, радник з питань ЗМІ, проект У-медіа; Олексій Погорєлов, генеральний директор УАВПП; Катерина М’яснікова, виконавчий директор НАМ. 

Деталі про конкурс читайте на офіційному сайті. Окрім офіційного сайту, стежити за новинами можна на сторінці конкурсу в Facebook

Для реєстрації в конкурсі представникам друкованих та інтернет-ЗМІ необхідно заповнити заявку в режимі он-лайн та надати посилання на онлайн публікації або на скани ваших друкованих робіт, виклавши їх перед цим на файлообмінники. Якщо за тих чи інших обставин вам це не вдасться – ви можете направити традиційну версію заявки на e-mail: organizator@uapp.org чи факсом (044) 425-58-21. Контактна особа – Ольга Сергієнко. 

Для реєстрації в конкурсі представникам радіо та ТБ необхідно заповнити заявку в режимі онлайн. Детальну інформацію можна отримати за тел. +380959346241 або написавши на e-mail: project@nam.com.ua. Контактна особа – Ольга Пришко. 

Конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2016» підтримують

Оргкомітет конкурсу: 

УАВПП (друковані ЗМІ та Інтернет-ЗМІ):
Ольга Сергієнко
менеджер з сервісу, УАВПП 
044-425-58-21
organizator@uapp.org
www.uapp.org
НАМ (радіо та ТВ матеріали): 
Ольга Пришко
Pr-менеджер проектів НАМ
Тел. (095) 934 62 41 
project@nam.com.ua
www.nam.org.ua
ms.detector.media