ms.detector.media
Валерія Буняк
28.02.2023 17:15
Мінцифри запускає практичний курс з криптограмотності та опанування блокчейну
Мінцифри запускає практичний курс з криптограмотності та опанування блокчейну
Програма безкоштовного курсу передбачає 100 годин теорії та практики.

Мінцифри оголосило про запуск безкоштовного курсу з криптограмотності та опанування блокчейну. Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у телеграмі.

«Це — унікальна можливість розібратися у світі криптовалюти. Проєкт підтримують топові компанії та експерти галузі. Тому він має потенціал стати наймасштабнішим за всю історію розвитку віртуальних активів в Україні», — написав міністр.

Як зазначили у відомстві, за допомогою практичного курсу можна дізнатися про:  

Окрім цього, українці зможуть попрацювати з реальними кейсами від фахівців цієї галузі.

Загалом у програмі курсу передбачені 100 годин теорії та практики: відео, статті та завдання, розроблені спеціалістами різних проєктів. Ті, хто захоче дізнатися ще більше, зможуть ознайомитися з додатковими матеріалами від партнерів курсу. 

Розпочати безкоштовне навчання можна за посиланням.

Раніше у Мінцифри зазначали, що навчити українців грамотно використовувати криптоактиви — одна з його цілей глобальної стратегії.

Нагадаємо, у вересні минулого року український банк Unex Bank, компанія Mastercard та фінтех-стартап Weld Money запустили першу в Україні криптовалютну платіжну картку weld, яка дозволяє розраховуватися криптовалютою за товари та послуги всюди, де доступні безготівкові оплати. 

Фото: Bitcoin Cryptoimperator / Flickr  

ms.detector.media