ms.detector.media
21.11.2022 08:49
Трамп відмовився повертатись у твіттер
Трамп відмовився повертатись у твіттер
Пояснив своє рішення тим, що у соцмережі нібито падають темпи залучення користувачів і занадто багато фейкових акаунтів.

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що не планує повертатися у Twitter, попри те, що його обліковий запис розблокували. Про це він сказав під час зʼїзду Коаліції єврейських республіканців.

Трамп пояснив своє рішення тим, що у Twitter нібито падають темпи залучення користувачів і занадто багато фейкових акаунтів.

Експрезидент запросив своїх прихильників долучатися до його соцмережі. Каже, що вона зручніша та має неймовірне охоплення користувачів. Йдеться про соціальну мережу Truth Social, яку запустили у 2022 році.

Водночас Трамп схвалив рішення Ілона Маска придбати Twitter. Назвав теперішнього власника соцмережі «персонажем, який завжди був йому симпатичний».

Нагадаємо, після штурму Капітолія в січні 2021 року акаунти Дональда Трампа заблокували Facebook, Twitter, Google і Instagram. 

У відповідь на це Трамп запустив окремий сайт для спілкування із прихильниками та почав вести там блог. Однак його видалили через місяць після запуску без пояснення причин.

У червні 2021 року команда Трампа запустила нову соцмережу під назвою Gettr. 4 липня, у день офіційного запуску платформи, Gettr зламали. Ще однією спробою експрезидента США створити майданчик для своїх шанувальників став запуск соцмережі Truth Social.

20 листопада Ілон Маск за підсумками опитування користувачів розблокував акаунт Трампа у Twitter.

Фото: The White House

ms.detector.media