ms.detector.media
09.11.2022 10:11
ЗМІ: Маск міркує, чи не зробити твітер платним для всіх
ЗМІ: Маск міркує, чи не зробити твітер платним для всіх
Розробники вже працюють над платною преміумверсією соцмережі. Однак наскільки серйозними є наміри Маска щодо платної підписки для всіх, наразі невідомо.

Новий власник компанії Twitter Ілон Маск розглядає можливість зробити доступ до всього сайту Twitter платним.

За даними Platformer, Маск та його радник Девід Сакс на нещодавніх зборах обговорювали ідею зробити доступ до соцмережі платним для більшості або для всіх користувачів.

До прикладу, соцмережа може бути доступна користувачеві обмежену кількість часу, після чого для завантаження сторінки знадобиться передплата.

Наскільки серйозними є наміри Маска запровадити платну підписку, наразі невідомо.

Однак це, ймовірно, не станеться незабаром, оскільки зараз команда розробників працює над платною преміумверсією соцмережі – Twitter Blue.

У жовтні 2022 року засновник SpaceX та Tesla Ілон Маск закрив угоду щодо придбання соціальної мережі Twitter за 44 млрд доларів та очолив цю компанію.

З 4 листопада Twitter розпочав масове скорочення штату. Після купівлі новий власник соцмережі звільнив виконавчого директора та вищих фінансових і юридичних керівників. Також були звільнені керівники відділів реклами, маркетингу та відділу кадрів компанії. На масові звільнення у Twitter відреагував Верховний комісар ООН. 

Крім того, за даними Reuters, Ілон Маск наказав підлеглим знайти до 1 мільярда доларів щорічної економії витрат на інфраструктуру компанії.

Раніше повідомлялось, що Маск планує зробити платним перегляд відео у Twitter, а також про те, що вже наступного тижня Twitter почне стягувати 8 доларів за синю галочку верифікації.

Напередодні Twitter заявив про рекордне зростання користувачів після того, як соцмережу придбав Маск.

Фото: Thomas Hawk/Flickr

ms.detector.media