ms.detector.media
MediaSapiens
04.03.2021 13:11
Twitter розпочав тестувати аналог Clubhouse серед користувачів з Android
Twitter розпочав тестувати аналог Clubhouse серед користувачів з Android
Функціонал на Android поки що обмежений

Компанія Twitter запустила на Android бета-тестування своєї нової аудіоплатформи Spaces — аналогу соцмережі з аудіочатамі Clubhouse. Про це пише TechCrunch

Початок тестування власної платформи для голосових чатів Twitter анонсував у грудні минулого року. Тоді воно було відкрито тільки для деяких користувачів iOS.  

У Spaces є віртуальні «кімнати», в яких можна проводити голосові прямі ефіри. При цьому користувачі зможуть приєднуватися тільки до вже існуючих кімнат, вони поки що не зможуть створювати нові. 

Втім, Twitter повідомила, що ця опція з'явиться у користувачів «найближчим часом», хоча і не вказала точні терміни. В компанії працюють над розширенням функціоналу, пише видання. 

Android folks, our beta is growing! starting today you will be able to join and talk in any Space. SOON you’ll be able to create your own but we’re still working out some things. keep your ???? out for live Spaces above your home tl

— Spaces (@TwitterSpaces) March 2, 2021

TechCrunch пов'язує нововведення з намаганням Twitter конкурувати з Clubhouse, в якому «кімнати» — основний формат.  

Раніше MediaSapiens розповідав про голосову соцмережу Clubhouse, яка підкорює світ. 24 лютого Clubhouse розпочав розробку додатку для Android.  

Про початок тестування Twitter нової функції групових голосових чатів повідомлялося 18  грудня. ТОді ж стало відомо, що нова функція отримала назву Spaces. 

Також ми писали, що Instagram вирішив не відставати від Clubhouse. У соцмережі з'явилися кімнати для прямих ефірів. 

Фото: Transistor.fm 

ms.detector.media