Журнал Playboy може закрити друковану версію

Журнал Playboy може закрити друковану версію

11:20,
3 Січня 2018
2497

Журнал Playboy може закрити друковану версію

11:20,
3 Січня 2018
2497
Журнал Playboy може закрити друковану версію
Журнал Playboy може закрити друковану версію
Автори:
Керівництво Playboy розглядає можливість закриття друкованої версії журналу.

Про це повідомляє Fortune з посиланням на інформацію The Wall Street Journal. Бен Конн (Ben Kohn), керуючий партнер у приватній акціонерній компанії Rizvi Traverse, якій належить контрольний пакет акцій компанії Playboy, розповів, що натомість компанія зможе зосередитися на розвитку партнерства з нічними клубами й казино.

«Ми хочемо зосередитись на тому, що ми називаємо "Світ Playboy", що набагато більше, ніж невелике, застаріле друковане видання. Ми плануємо у 2018 році зробити трансформацію від медіа-бізнесу до компанії-бренду», - сказав він.

Компанія Rizvi Traverse отримала контроль над Playboy в 2011 році. Частиною угоди була умова зберігати друковану версію журналу допоки живий його засновник - Х’ю Хефнер (Hugh Hefner). Хефнер помер в 2017 році у своєму будинку в Лос-Анжелесі.

Кінцеве рішення щодо закриття друкованої версії Playboy ще не було прийняте, але в компанії відзначають, що його продажі з року в рік падають. За даними The Wall Street Journal, журнал завдає компанії збитків на 7 мільйонів доларів щороку.

Нагадаємо, у 2015 році Playboy відмовився від публікації фотографій оголених жінок, але згодом повернувся до традиційного формату.

Цьогоріч видання опублікувало 7 своїх старих обкладинок, перезнятих із тими ж моделями, які позували для оригінальних знімків.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Х’ю Хефнер з номером журналу
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду