Дім засновника Playboy виставили на продаж

Дім засновника Playboy виставили на продаж

10:20,
12 Січня 2016
1461

Дім засновника Playboy виставили на продаж

10:20,
12 Січня 2016
1461
Дім засновника Playboy виставили на продаж
Дім засновника Playboy виставили на продаж
Автори:
Компанія-власник еротичного журналу Playboy виставила на продаж будинок свого засновника Г'ю Гефнера.

Про це пише BBC.

За маєток на заході Лос-Анджелеса просять 200 млн доларів. При цьому покупець зобов'язаний дозволити 89-річному Гефнеру жити там і далі. Термін дії дозволу - 45 років.

У компанії пояснили, що дім уже став для Гефнера не лише постійною резиденцією і робочим місцем, а й джерелом натхнення. Тому засновника Playboy вирішили не розлучати з будинком.

Маєток налічує 29 кімнат. Крім того, він має винний погріб і повноцінний домашній кінотеатр. Площа присадибної ділянки становить близько двох гектарів, там є басейн і міні-зоопарк.

Водночас фахівці у сфері нерухомості вважають ціну на будинок завищеною. Вони відзначають, що в дім треба вкласти додаткові кошти, щоб вивести на рівень сучасної елітної нерухомості в Беверлі-Гіллз.

Нагадуємо, що у жовтні чоловічий журнал Playboy заявив, що в рамках свого редизайну припинить публікацію фотографій оголених жінок. Американські власники видання кажуть, що через інтернет нагота вийшла з моди, і порнографічні журнали більше не можуть бути комерційно рентабельними.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
BBC
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду