Playboy виходитиме у цифровому форматі

Playboy виходитиме у цифровому форматі

10:55,
14 Березня 2023
3344

Playboy виходитиме у цифровому форматі

10:55,
14 Березня 2023
3344
Playboy виходитиме у цифровому форматі
Playboy виходитиме у цифровому форматі
Дебют електронного видання очікується наприкінці 2023 року.

Бренд Playboy перезапускає свій журнал у новому форматі: видання стане цифровим. Про це йдеться у публікації у New York Post.

Журнал перестав друкуватися у 2020 році через фінансові проблеми. Оновлена онлайн-версія має з’явитися наприкінці 2023 року.

З кінця 2021 року компанія розвиває сервіс Centerfold як місце «творчої свободи, художнього самовираження та сексуального позитиву». Як і OnlyFans, він дозволяє моделям залучати платних підписників. Однак зараз Playboy повідомив New York Post, що відмовляється від назви Centerfold, натомість платформа буде інтегрована в структуру Playboy.

На першій в історії цифровій обкладинці Playboy зображена модель Аманда Черні, яка заробила понад 1 мільйон доларів як автор Playboy, використовуючи бета-версію платформи Centerfold.

У компанії заявили, що різниця між OnlyFans і Playboy полягає в тому, що користувачем OnlyFans може стати кожен, а автори Playboy повинні будуть подати заявку, яку має схвалити редакційна команда.

«Наша платформа для творців Playboy — це журнал Playboy ХХІ століття. Ми передаємо можливості створення контенту до рук творчої спільноти та надаємо їм інструменти для взаємодії та прямої монетизації своїх фан-баз», — зазначила головний бренд-менеджер компанії Рейчел Веббер.

Генеральний директор Playboy Бен Кон сказав, що він сподівається, що ця платформа змінить нинішню економіку творців «так само, як журнал Playboy струснув видавничу індустрію майже 70 років тому». Перший випуск журналу Playboy з Мерилін Монро на обкладинці його творець Хʼю Хефнер випустив у 1953 році. Менш ніж за день було продано 50 тисяч примірників.

Нагадаємо, щоб створити згадуваний сервіс Centerfold, компанія придбала платформу Dream за 30 мільйонів доларів.

Фото: New York Post

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду