Vogue Italia присвятив увесь номер жінкам старшим 60 років

Vogue Italia присвятив увесь номер жінкам старшим 60 років

10:52,
5 Жовтня 2017
3025

Vogue Italia присвятив увесь номер жінкам старшим 60 років

10:52,
5 Жовтня 2017
3025
Vogue Italia присвятив увесь номер жінкам старшим 60 років
Vogue Italia присвятив увесь номер жінкам старшим 60 років
Автори:
Італійське видання журналу Vogue вперше в своїй історії присвятило весь номер жінкам старшим 60 років.

Про це пише видання WWD.

Жовтневий випуск журналу, який виходить сьогодні, редакція назвала «Номер поза часом».

Для трьох обкладинок Vogue Italia фотограф Стівен Кляйн (Steven Klein) зняв американську актрису та супермодель Лорен Хаттон (Lauren Hutton), якій наразі 73 роки та 11 місяців. Вона стала найстаршою жінкою, яка за всі часи з'являлася на обкладинках Vogue. До цього рекордсменкою була співачка Тіна Тернер (Tina Turner). У 2003 році вона знялася для німецького Vogue у віці 73 з половиною років.

«Питання, яке ми ставимо: "Чи настав час жінки у віці в моді?". Відповідь - так. Чимало подіумних шоу і рекламних кампаній вже це підтверджують. Те ж питання можна поставити й щодо мілленіалов чи бебі-бумерів, які старіють красиво і вміють прекрасно вдягатися. Чи врятують вони моду? Ми вважаємо, що справа в загальному розмаїтті. Воно пов'язане зі статтю, національністю, релігією і віком - ніхто не повинен відчувати себе виключеним зі спільноти », - каже головний редактор Vogue Italia Емануель Фарнеті (Emanuele Farneti).

За свою кар'єру актриса Лорен Хаттон 27 разів з'являлася на обкладинці американського Vogue і 13 разів у виданнях журналу в інших країнах.

«Ця обкладинка дозволила мені почуватися потрібною. Завдяки сміливості Vogue Italia це стало реальністю. Обкладинка може змінити наше суспільство, бо  показує енергійну, чарівну жінку, яка ще вміє сміятися, і це вперше жінка мого віку», - прокоментувала вона.

Фотограф Стівен Кляйн зазначив, що був у захваті від ідеї зняти обкладинку «Номера поза часом», бо він дозволить продемонструвати новий погляд на те, як жінка може виглядати в віці понад 70 років. 

«Важливо, щоб обкладинка була більше ніж просто фотографією, вона має відображати час, у якому ми живемо, кидати виклик та надихати», - додав він.

Фотограф також розповів, що Лорен Хаттон знялася для обкладинок без макіяжу.

Як зазначає WWD, цим випуском Vogue Italia підтвердив редакційну політику Емануеля Фарнеті, який прагне звертати увагу на соціальні проблеми.

Нагадаємо, цього року французький журнал Vogue Paris уперше в своїй історії розмістив на ‎обкладинці фотографію трансгендерної жінки.‎

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Vogue Italia
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду