Папа Римський змінив прес-секретаря

Папа Римський змінив прес-секретаря

17:46,
11 Липня 2016
1603

Папа Римський змінив прес-секретаря

17:46,
11 Липня 2016
1603
Папа Римський змінив прес-секретаря
Папа Римський змінив прес-секретаря
Автори:
Американський журналіст Грем Бурк стане новим прес-секретарем Ватикану і Папи Римського Франциска.

Про це повідомляє Catholic News Agency. Бурк раніше працював кореспондентом Fox News в Римі, в 2012 році перейшов на посаду радника з комунікацій в Ватикані. Заступником Бурка стане іспанська журналістка Палома Гарсія Овехеро.

The Guardian вказує, що фактично вона стане однією з найбільш впливових жінок у Ватикані.

Попередній прес-секретар, преподобний Федеріко Ломбарді, керував прес-службою Ватикану з 2006 року при Папі Римському Бенедикта XVI і Папі Францискові.

Як повідомлялось раніше, трибунал Ватикану виправдав двох італійських журналістів - Джанлуїджі Нуцці і Еміліано Фіттіпальді - у справі про крадіжку секретних документів з канцелярії Папи Римського Франциска.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
CNA
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду