Під час акції «Підпис, який врятує життя» президента закликали підписати антитютюновий закон

00:00,
3 Березня 2012
462

Під час акції «Підпис, який врятує життя» президента закликали підписати антитютюновий закон

00:00,
3 Березня 2012
462
Під час акції  «Підпис, який врятує життя» президента закликали підписати антитютюновий закон
5 березня під стінами Адміністрації Президента України відбулася акція антитютюнових активістів під назвою «Підпис, який врятує життя». 

Представники громадськості – лікарі, педагоги, священики, спортсмени – звернуться до Президента України з вимогою нарешті заборонити рекламу тютюну, підписавши закон № 5164 щодо заборони реклами, спонсорства та стимулювання продажу тютюнових виробів.

 
 
Учасники акцій передали в Адміністрацію кулькові ручки як символ того, що важливий для суспільства закон не може залишитися без підпису. Кожна ручка символізуватиме тих, хто увесь цей час підтримує закон про заборону реклами сигарет. Це – Міністерство охорони здоров'я, Всесвітня організація охорони здоров'я, Світовий банк. Священики, лікарі, вчителі, як і 70% населення України, підтримують заборону реклами сигарет. 
 
 
Також учасники акції принесли збільшені копії підпису Президента Януковича з коментарем «Підпис, який рятує життя».
 
 
«Представники громадськості впевнені, що провокаційні спроби сигаретного лобі в останній момент зірвати підписання закону виглядають безглуздими. Адже Президент України,  виступаючи 20 вересня 2011 року на засіданні високого рівня Генеральної Асамблеї ООН з профілактики неінфекційних захворювань, відзначив, що «одним із пріоритетних напрямків нашої державної політики є боротьба з тютюнопалінням», – повідомляють організатори акції.
 
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
day.kiev.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду