BBC відкрив додаток iPlayer для європейських власників iPad

00:00,
28 Липня 2011
1400

BBC відкрив додаток iPlayer для європейських власників iPad

00:00,
28 Липня 2011
1400
BBC відкрив додаток iPlayer для європейських власників iPad
Відсьогодні, з 28 липня, британська мережа каналів BBC відкрила доступ до свого iPad-додатку iPlayer для 11 країн Європи. Додаток містить величезну бібліотеку контенту ВВС. Про це повідомляє The Financial Times.  

Невелика частина контенту буде доступна безкоштовно. За повноцінний доступ доведеться заплатити €6.99 на місяць, або €49.99 на рік. Користувачі матимуть змогу необмежено завантажувати відео BBC для офлайнового перегляду на свої iPad. Але переглянути відео можна буде лише протягом дії передплати.

 

Це тестовий запуск на рік, який допоможе британській компанії вивчити попит на ринку. Наступним кроком стане запровадження послуги для iPhone і Apple TV.

 

Спочатку контент складатиметься з 1500 годин ефірів мережі телеканалів, включно з найпопулярнішими шоу Top Gear та EastEnders. Кожен місяць буде завантажуватися додатково по 100 годин контенту телеканалу.

 

Послуга діє у тих країнах, де представлений комерційний підрозділ BBC Worldwide.

 

Шоу BBC вже увійшли до числа найпопулярніших для завантаження на iTunes. І керівництво компанії вважає, що користувачі будуть витрачатися ще більше завдяки передплаті, а не одноразовому завантаженню програм із iTunes store.

 

Джерело The Financial Times

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду