Huffington Post анонсує новий проект HuffPost BlackVoices – видання для афроамериканців

00:00,
5 Серпня 2011
1703

Huffington Post анонсує новий проект HuffPost BlackVoices – видання для афроамериканців

00:00,
5 Серпня 2011
1703
Huffington Post анонсує новий проект HuffPost BlackVoices – видання для афроамериканців
Редакція Huffington Post анонсувала новий проект Huffington Post Black Voices, тобто «чорні голоси» – видання, оріентоване на чорношкіре населення.

Huffington Post BlackVoices висвітлюватиме новини чорношкірого населення США та всього світу. Сайт публікуватиме новини, крім того створено музичний, спортивний, відео та fashion розділи. Формат проекту передбачає також публікації статей про історичний статус афроамериканців у США, створення науково-популярних відеопередач. На Black Voices вестимуть блоги відомі чорношкірі американці.

Головним редактором HuffPost BlackVoices стала Крістіна Норман (Christina Norman). Більшість членів редакції проекту – чорношкірі.

Huffington Post BlackVoices не використовує політкоректне визначення «афроамериканці», а звертається до чорношкірого населення напряму – «чорні» (Black).

Фото: Huffington Post Black Voices.

«Розглядаючи сьогоденну національну та міжнародну картину, я часто відчуваю, що ми живемо у світі розколотих поглядів. У залежності від того, звідки саме ви отримуєте інформацію, у вас виникає дуже різне сприйняття речей. Ніде більш немає такого розколотого погляду на суспільство, як у афроамериканському світі. З одного боку це холодна картина: катастрофічне безробіття, прогресуюча дистанція між багатими та бідними, колосальна кількість людей у тюрмах. Але є дійсність, що демонструє наші реалії з іншого боку – наш перший чорношкірий президент, перший чорношкірий генеральний прокурор, беззаперечний вплив афроамериканської культури на моду, музику, спорт... HuffPost BlackVoices намагатиметься сконцентруватися на усіх аспектах життя афроамериканців», – таким вступним словом відкрила проект Аріанна Хаффінгтон (Arianna Huffington), президент Huffington Post Media Group.

За матеріалами Huffington Post Black Voices

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Black People
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду