Condé Nast відкриє Vogue Café у Києві. Як виглядають ресторани медіабрендів Vogue Café, GQ Bar і Tatler Club? (фотосет)

00:00,
25 Вересня 2011
1289

Condé Nast відкриє Vogue Café у Києві. Як виглядають ресторани медіабрендів Vogue Café, GQ Bar і Tatler Club? (фотосет)

00:00,
25 Вересня 2011
1289
Condé Nast відкриє Vogue Café у Києві. Як виглядають ресторани медіабрендів Vogue Café, GQ Bar і Tatler Club? (фотосет)
Condé Nast International, у структуру якого входить видавничий дім Condé Nast Publications, повідомив про інтеграцію в український ресторанний бізнес. Відкриття Vogue Café у Киеві відбудеться наступного року у рамках бізнес-плану із залучення  холдингом широкого кола кінцевих споживачів.

Condé Nast Publications належать світові медіабренди Vogue, GQ, Glamour, Allure, Wired, Vanity Fair та The New Yorker.

 

Ресторани видавничого дому вже декілька років працюють у відомій своєю прихильністю до luxury-брендів Москві. Так 2003 року у російській столиці було відкрито Vogue Café. У 2007 році перших відвідувачів прийняв GQ Bar, у 2010 –  Tatler Club. Всі ці заклади увійшли у мережу ресторанів Аркадія Новікова.

 

Condé Nast International заявив про плани відкрити Vogue Café у Києві наступного року. Також у бізнес-кампанію зі створення мереж ресторанів під світовими медіабрендами входить відкриття GQ Bar у Стамбулі.

 

«У Туреччині та Україні, у цих обидвох країнах, захоплюючі нові ринки із стійким апетитом до luxury-брендів у сфері роздрібної торгiвлі та ресторанного сервісу, – відзначає Стюарт Нільсен (Stuart Nielsen), директор мережі ресторанів Condé Nast International. –  Відкриття Vogue Café та GQ Bar направлене на те, щоб задовольнити це потужне бажання споживача».

 

При інтеграції на український ресторанний ринок Condé Nast працює у партнерстві з Otrada Luxury Group.

 

Анонс відкриття Vogue Café Mediaweek

Фотосет ftape

 

Vogue Café, Москва

 

 

 

 

Tatler Club, Москва

 

 

 

 

GQ Bar, Москва

 

 

 

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ftape
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду