Mail.ru Group створить сервіс мікроблогів, який конкуруватиме з Twitter

00:00,
1 Листопада 2011
845

Mail.ru Group створить сервіс мікроблогів, який конкуруватиме з Twitter

00:00,
1 Листопада 2011
845
Mail.ru Group створить сервіс мікроблогів, який конкуруватиме з Twitter
Російська Mail.ru Group вважає мікроблоггінг фінансово перспективним напрямком. За даними видання «Коммерсантъ», холдинг планує створити сервіс, аналогічний Twitter.

Як повідомляє «Коммерсантъ», посилаючись на власні джерела у Mail.ru Group, холдинг працює над створенням сервісу мікроблогів.

Очолює групу фахівців із створення «російського Twitter» віце-президент Mail.ru Group з комунікаційних продуктів Анна Артамонова.

Інформація про те, яку структуру матиме новий сервіс та якою буде його офіційна назва поки що не розголошується. У прес-службі Mail.ru Group від офіційних коментарів відмовилися.

«Коммерсантъ»  наводить наступну інформацію про проект: «сервіс буде інтегровано з іншими онлайн-проектами Mail.ru Group повідомлення у мікроблозі можуть транслюватися у профілі автора на інших сайтах».

Нагадємо, що наразі Mail.ru Group володіє соціальними мережами «Одноклассники» (100%), «Мой мир» (100%), ВКонтакте (39,99%), Facebook (2,33%), а також багатьма іншими інтернет-сервісами.

Джерело «Коммерсантъ»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
CNews
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду