Автор популярного Android-додатка «Правий сектор» хоче перетворити його на соціальну мережу

00:00,
8 Травня 2014
1295

Автор популярного Android-додатка «Правий сектор» хоче перетворити його на соціальну мережу

00:00,
8 Травня 2014
1295
Автор популярного Android-додатка «Правий сектор» хоче перетворити його на соціальну мережу
Мобільний додаток «Правий сектор», який вже встановили понад 50 тисяч Android-користувачів, може стати соціальною мережею. Про це виданню ain.ua заявив автор програми Іван Панченко.

Зараз додаток по суті є новинним агрегатором на тему політичних подій в Україні. Автор Іван Панченко має намір на його базі створити мобільну соціальну мережу.

«Я планую перекваліфікувати новинний додаток«Правий Сектор» у першу українську мобільну соціальну мережу. Діючий функціонал додатка нікуди не дінеться, а буде доопрацьований і оптимізований. У користувача з’явиться можливість вибору: залишатися анонімним і задовольнятися обмеженим функціоналом або зареєструватися і відкрити для себе всі можливості нашого проекту », - пояснює Іван Панченко.

Видання ain.ua наводить перелік функцій, що будуть доступні користувачу із реєстрацією у мережі та без неї. Без реєстрації це: текстові та відеоновини всіх головних інфомагенств, загальний анонімний чат, загальні фотоальбоми, загальні аудіозаписи, можливість повідомити про злочин, що готується або вже трапився (анонімно), а також прохання про допомогу.

Зареєстрований користувач отримає додаткові можливості: інтеграція профілю із розважальними сервісами всередині додатка (музика, відео); пошук серед учасників додатка, додавання їх до друзів; приватні повідомлення між користувачами із використанням захищеного протоколу передачі даних; створення анонімних спільнот та інші функції.

Відомо, що особливо важливою буде функція «Повідомити про злочин» та «Попросити про допомогу». Автор програми пояснив це тим, що нині найголовнішим завданням є забезпечення спокою на вулицях. Планується, що запити із соцмережі передаватимуться правоохоронним органам, загонам самооборони або небайдужим громадянам, які перебувають неподалік від місця злочину.

Зараз Іван Панченко шукає інвесторів для свого проекту, а також сподівається отримати консультацію у засновника соцмережі «Вконтакте» Павла Дурова.

Попри те, що раніше автор додатка заперечував свій зв’язок із «Правим сектором», нині мобільна програма стала офіційною для цієї партії.  Переадресацію на неї розмістили на офіційному сайті політичної сили.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
play.google.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду