«Репортери без кордонів» прокоментували смерть Кім Чен Іра

00:00,
20 Грудня 2011
794

«Репортери без кордонів» прокоментували смерть Кім Чен Іра

00:00,
20 Грудня 2011
794
«Репортери  без кордонів» прокоментували смерть Кім Чен Іра
«Помер головний хижак, який  полює на свободу преси», так міжнародна організація із захисту свободи медіа «Репортери без кордонів» (RSF), відгукнулася на смерть північнокорейського диктатора Кім Чен Іра, який постійно фігурував в її «чорному списку».

Смерть Кім Чен Іра (Kim Jong-il) викликає багато запитань щодо майбутнього свободи ЗМІ та інформації у Північній Кореї, вважає RSF.

«Після смерті цього хижака, який полював на свободу преси, нашу увагу привертає його третій син, оголошений наступником – Кім Чен  Ін (Kim Jong-un),  – відзначає RSF. – Дуже важко передбачити, якою буде його політика щодо основних свобод. Ні роки його навчання в  Швейцарії, ні його молодий вік, через який він може легко піддаватися впливу, не дають жодних підстав зрозуміти це».

RSF висловлює стурбованість, зокрема, повідомленнями про те, що молодий спадкоємець трону північнокорейського диктатора жорстко ставиться до «тих, хто нелегально постачає в Північну Корею електронний медіаконтент».

Північна Корея протягом останніх 10 років посідала  останнє або передостаннє місце у  світовому індексі  свободи преси від RSF. Усі засоби масової інформації належать державі і служать винятково пропагандистським  потребам  анахронічного параноїдального режиму, резюмує міжнародна організація.

Джерело RSF

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Кім Чен Ір / Blisstree
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду