Автовиробники прогнозують масове виробництво машин, обладнаних інтернетом

00:00,
6 Січня 2012
945

Автовиробники прогнозують масове виробництво машин, обладнаних інтернетом

00:00,
6 Січня 2012
945
Автовиробники прогнозують масове виробництво машин, обладнаних інтернетом
Дослідження, проведене фахівцями групи KPMG, доводить, що автомобілі, обладнані 3G і Wi-Fi, користуються величезним попитом – автовиробники думають над тим, як швидше розпочати серійне виробництво.

У більше ніж третині з 200 найвпливовіших компаній-лідерів автобізнесу визнають, що «розважальна» комплектація автомобіля не менш важлива, ніж його безпека.

Згідно прогнозів KPMG, протягом найближчих п’яти років на ринку будуть представлені автомобілі із вбудованими 3G та Wi-Fi спотами і гаджетами від Google, Apple, Microsoft та LG.

«Про співпрацю між брендами Toyota і Intel було оголошено наприкінці минулого року», – нагадав представник KPMG Джон Лііч. За його словами, таке партнерство окреслює новий етап у розвитку автомобільного виробництва.

Концерн Audi вже обладнав свою A7 вбудованим бездротовим 3G-комунікатором і має намір оснащувати подібним чином інші моделі своїх автомобілів.

Гібридні автомобілі також матимуть доступ до інтернету вже у найближчі п’ять років, йдеться у дослідженні KPMG.

За матеріалами BBC

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Mobi
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду