Про засновників «Яндекс» зніматимуть фільм

00:00,
20 Серпня 2012
1378

Про засновників «Яндекс» зніматимуть фільм

00:00,
20 Серпня 2012
1378
Про засновників «Яндекс» зніматимуть фільм
Команда проекту планує зняти фільм, котрий буде цікавий як російським, так і західним глядачам.

Сценарист Острова і Перемирия Дмитро Соболєв напише історію засновників «Яндекс», повідомляє «КиноПоиск».

Режисером фільму з робочою назвою Стартап стане Роман Карімов, продюсером – Ірина Смолко.

«Ми беремо за основу весь розвиток IT-сфери, зокрема, компанії «Яндекс» – від початку 90-х і закінчуючи нашими днями. У нас є приклад IPO, якому може позаздрити Facebook. Це – дійсно великий успіх, і після знайомства з керівництвом «Яндекс» я розумію, звідки він росте», – розповіла про проект Ірина Смолко.

Смолко також відзначила, що Соболєв може створити сценарій, цікавий як пострадянським глядачам, так і за кордоном. За її словами, пошуки закордонних партнерів вже розпочато.

Сценарій Стартапа наразі перебуває у стадії розробки. Для цього команда проекту зустрічається з представниками різних компаній російської IT-індустрії, що дає можливість передбачати переосмислення у сюжеті історій не лише «Яндекс», але й інших впливових IT-корпорацій.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Дмитро Соболєв / «КиноПоиск»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду