The Huffington Post запустив італійську версію сайту

00:00,
25 Вересня 2012
1163

The Huffington Post запустив італійську версію сайту

00:00,
25 Вересня 2012
1163
The Huffington Post запустив італійську версію сайту
Про це повідомила засновник The Huff Post Аріанна Хаффінгтон.

Італійська версія видання отримала назву L'Huffington Post. Редакційним директором L’Huffington Post стала Лючія Аннунціата (Lucia Annunziata), а головним редактором – Джанні дель Веккьо (Gianni Del Vecchio).

У своїй колонці Хаффінгтон відзначила, що зараз Італія відчуває наслідки глобальної економічної кризи, а рівень безробіття у країні сягає 11%, тож італійська версія The Huffington Post, зокрема, відслідковуватиме економічні та політичні процеси у країні.

Також видання висвітлюватиме італійську культуру, кухню, оперне мистецтво, традиції, історію та розповідатиме про «легендарні» міста і культурні явища, зокрема – Венеціанський Кінофестиваль.

Апелювати, як відзначає Аріанна Хаффінгтон (Arianna Huffington), L’Huffington Post збирається до 35,8 млн. італійських інтернет-користувачів, які складають 59% населення країни.

Партнером італійської версії The Huff Post стала компанія Gruppo Espresso на чолі з президентом Карло де Бенедетті (Carlo De Benedetti) та генеральним директором Монікою Мандаріні (Monica Mondardini).

Заснована у 1955 році, Gruppo Espresso є видавцем національної щоденної газети La Repubblica і щотижневика L'Espress, у структуру холдингу також входить низка телеканалів, журналів, сайтів та місцевих газет.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду