Редактором французького сайту The Huffington Post стане Енн Сінклер

00:00,
20 Січня 2012
1066

Редактором французького сайту The Huffington Post стане Енн Сінклер

00:00,
20 Січня 2012
1066
Редактором французького сайту The Huffington Post стане Енн Сінклер
Журналістка вважає, що їй ще є що сказати у професії.

Французька журналістка Енн Сінклер (Anne Sinclair), дружина екс-директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Домініка Стросс-Кана (Dominique Strauss-Kahn), стане редактором французької версії сайту The Huffington Post, проекту, створеного HuffPost у партнерстві з виданням Le Monde.

Як нагадує The New York Times, у інтерв’ю французькому Elle Сінклер зізналася, що рада взяти участь у створенні нового проекту, оскільки вважає ще залишилися речі, які вона може зробити у професії.

Втім, NYT розмірковує про те, що призначення журналістки на цю посаду може мати певні ризики, оскільки останнім часом до Сінклер була прикута підвищена увага у зв’язку з секс-скандалом навколо її чоловіка.

Інформація про створення французького сайту The Huffington Post з’явилася наприкінці минулого року. Як відомо, HuffPost поєднує традиційні журналістські прийоми та блогерський формат подачі інформації. Голова The Huffington Post Аріанна Хаффінгтон (Arianna Huffington) тоді відзначила, що у Франції надзвичайно розвинена блогерська культура та соціальні медіа, а тому співпраця із  Le Monde та вихід на франкомовний ринок – важливий крок для видання.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Енн Сінклер (Anne Sinclair) / The Daily Beast
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду