Нове керівництво «Сноб» випустило перший номер журналу з Прохоровим на обкладинці

00:00,
20 Лютого 2012
1215

Нове керівництво «Сноб» випустило перший номер журналу з Прохоровим на обкладинці

00:00,
20 Лютого 2012
1215
Нове керівництво «Сноб» випустило перший номер журналу з Прохоровим на обкладинці
Нове керівництво медіагрупи «ЖV!» випустило перший номер журналу Сноб із власником групи бізнесменом Михайлом Прохоровим на обкладинці.

Одним з головних матеріалів номеру стало інтерв’ю з Михайлом Прохоровим, яке взяла екс-колумністка GQ і нинішній віце-президент «ЖV!» Ксенія Соколова, йдеться у прес-релізі, який надійшов до редакції Lenta.ru.

У вступі до інтерв’ю Соколова відзначає: «оцінюючи вчинки Прохорова, потрібно передусім виходити з того, що він  геній».

У інтерв’ю Lenta.ru Микола Усков, голова медіагрупи «ЖV!» та проекту «Сноб» з січня 2012 року, заявив, що Прохоров не збирається втручатися у редакційну політику проекту у зв’язку з майбутніми президентськими виборами.

«Безумовно, ми будемо висвітлювати його діяльність у журналі, оскільки він є одним з хедлайнерів, проте я впевнений, що це не виглядатиме як якась преференція», – зауважив Усков.

У номері також опубліковано бесіду публіциста Дмитра Бикова з Ксенією Собчак щодо нинішньої політичної ситуації у Росії, матеріал про координатора «Лівого фронту» Сергія Удальцова, есе Едуарда Лімонова та уривок з нового роману Едварда Радзинського про Сталіна «Апокалипсис от Кобы».

Склад команди проекту «Сноб» та керівництва медіагрупи «ЖV!» суттєво змінився протягом останніх декількох місяців. Зокрема, у жовтні минулого року журнал «Сноб» залишила замголовреду Маша Гессен, головний редактор Володимир Яковлев був звільнений керівництвом групи «Онэксим», яка належить Прохорову, а Ксенія Собчак стала новим директором спецпроектів «Сноб». У грудні 2011 року Михайло Прохоров оголосив про те, що збирається балотуватися на посаду президента, а у січні був зареєстрований ЦВК як офіційний кандидат.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Перший номер нової команди журналу Сноб / Lenta.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду