Перший номер російськомовної версії The Art Newspaper з’явиться у квітні

00:00,
3 Березня 2012
1073

Перший номер російськомовної версії The Art Newspaper з’явиться у квітні

00:00,
3 Березня 2012
1073
Перший номер російськомовної версії The Art Newspaper з’явиться у квітні
The Art Newspaper буде розповсюджуватися у найбільших російських містах, проте головний редактор видання Мілена Орлова не виключає можливості, що газета продаватиметься у Києві. 

«У газети буде класичне розповсюдження у Москві, Санкт-Петербурзі, Нижньому Новгороді, Пєрмі та Єкатиренбурзі, і, можливо, у Києві, плюс передплата. Також ми будемо публікувати у соціальних мережах Facebook i Twitter найгарячіші новини та анонсувати нові номери через додатки для iPhone та iPad», – розповідає Мілена Орлова.

Вартість газети зараз обговорюється, однак головред російської версії The Art Newspaper обіцяє, що видання не буде дорогим.

«Це більше схоже на журнал – 60-80 шпальт із повнокольоровими ілюстраціями, гарний папір, але традиційно у The Art Newspaper склався газетний формат, його ми і будемо притримуватися. Дорогим видання не буде», – продовжує Орлова

Щорічно буде виходити 10 номерів The Art Newspaper – макет газети-журналу розроблено дизайнером Дмитром Барбанелем, котрий відомий своєю співпрацею із, зокрема, Esquire, Robb Report та «Вокруг света».

The Art Newspaper – своєрідний аналог впливових суспільно-політичних газет The Guardian, The New York Times, Corriere della Sera, але на арт-тематику. Видання публікується за ліцензією Umberto Allemandi Publishing Ltd: The Art Newspaper Інною Баженовою, підприємцем та колекціонером західноєвропейського і російського мистецтва 19-20 століть.

Існують англо-американська версія The Art Newspaper, італійська Giornale dell'Arte, французька Le Journal des Arts та грецька Ta Nea Ti s Technis, які розповсюджуються у 60 країнах.

При цьому кореспонденти з 30 країн постачають новини і репортажі до редакцій у Турині, Нью-Йорку, Лондоні, Парижі та Афінах. Видання співпрацює із більше ніж з 300 журналістами та експертами, головні редактори локальних версій відбирають для своїх видань найбільш актуальні матеріали, у яких висвітлюються юридичні, маркетингові, політичні та економічні аспекти арт-подій.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ASI Exibitions
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду