Прем’єра стрічки про Стіва Джобса jOBS відбудеться на кінофестивалі Sundance

00:00,
4 Грудня 2012
1221

Прем’єра стрічки про Стіва Джобса jOBS відбудеться на кінофестивалі Sundance

00:00,
4 Грудня 2012
1221
Прем’єра стрічки про  Стіва Джобса jOBS відбудеться на кінофестивалі Sundance
Стрічку jOBS («дЖОБС») з Ештоном Катчером у головній ролі покажуть на закритті Sundance у Парк-Сіті (штат Юта, США) 27 січня 2013 року, пише Digit.

Фільм розповість історію Стіва Джобса − людини, яка прямим чином вплинула на сучасний медіаландшафт: від «хіпової» молодості до легендарного засновника Apple. Стрічка охоплюватиме період з 1971 по 2000 рік і розповість про роботу Джобса у компаніях Apple, NeXT і Pixar.

Працював над фільмом про життя Джобса американський режисер Джошуа Майкл Стерн (Joshua Michael Stern). Зйомки стартували у травні, коли у Катчера буде перерва в серіалі «Дві з половиною людини», де він замінив Чарлі Шина.

Самого Джобса, як вже повідомлялося, гратиме молодий актор і за сумісництвом − зірка Twitter Ештон Катчер (Ashton Kutcher).

Фільм Стерна − не єдина кінострічка про Джобса, запланована на найближче майбутнє. Права на екранцію сценарію, заснованого на бестселлері Уолтера Айзексона, придбала Sony Pictures.

Сценаристом голлівудського проекту став Аарон Соркін. Соркін особисто знав Стіва Джобса, і нещодавно повідомив про те, що його фільм складатиметься лише з трьох сцен, тривалістю 30 хвилин кожна.

Ештон Катчер − американський кіноактор, відомий також своєю активністю у Twitter. Акаунт Катчера був першим мікроблогом, який набрав мільйон читачів, випередивши Twitter-акаунт телеканалу CNN.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Ештон Катчер (ліворуч), молодий Стів Джобс
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду