Apple припинить підтримку сервісу iWork з 31 липня

00:00,
10 Березня 2012
894

Apple припинить підтримку сервісу iWork з 31 липня

00:00,
10 Березня 2012
894
Apple припинить підтримку сервісу iWork з 31 липня
Сервіс iWork, який дозволяє обмінюватися документами на комп’ютерах Mac було запущено Apple у 2009 році, як конкурент популярного Google Docs. Однак з того часу сервіс працював у режимі бета-тесту, так і не набувши популярності серед широкого кола користувачів.

Передбачається, що функціонал iWork перейде до онлайн-сховища даних iCloud, яке компанія запустила минулого року.

З 31 липня користувачі iWork більше не зможуть публікувати нові документи через будь-який з додатків на комп’ютерах Mac чи мобільній платформі iOS.

Крім того, доступ до вже існуючих документів буде закрито.

Користувачам, які бажають зберігти свої документи, слід зайти на сайт iWork.com та завантажити всі потрібні файли, завантаження пропонується у трьох форматах: iWork’09, Microsoft Office та PDF.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
gadget
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду