Apple планує створити аналог персонального онлайн-радіо Pandora

00:00,
10 Вересня 2012
1323

Apple планує створити аналог персонального онлайн-радіо Pandora

00:00,
10 Вересня 2012
1323
Apple планує створити аналог персонального онлайн-радіо Pandora
Apple веде переговори щодо ліцензування музичних композоцій для запуску інтернет-радіо, створеного за принципами проекту Pandora, повідомляє з посиланням на власні джерела газета The Wall Street Journal.

Інтернет-радіо Pandora адаптує музику під смак користувача у режимі реального часу. Музика обирається у відповідності до визначених раніше улюблених виконавців, жанрів тощо.

Як і звичайна радіостанція, сервіс Pandora, а також інші подібні проекти, є безкоштовними – проте розміщують рекламу.

При цьому проекти ці на сьогоднішній день, як правило збиткові, хоча й поступово набирають популярності у користувачів, відзначаэ «Газета.Ru».

Сервіс онлайн-радіо від Apple буде доступний для iPhone, планшетів iPad та комп’ютерів Mac, а також – можливо – для комп’ютерів на базі Windows.

Для гаджетів на базі Android від Google сервіс буде недоступним – оскільки компанії ведуть активну боротьбу за першість на ринку мобільних гаджетів, відзначають джерела The Wall Street Journal.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Pitbit
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду