New York Times змінює умови доступу до електронної версії

00:00,
21 Березня 2012
969

New York Times змінює умови доступу до електронної версії

00:00,
21 Березня 2012
969
New York Times змінює умови доступу до електронної версії
Тепер користувачі, які не передплачують цифрову версію газети, зможуть  читати не більше 10 матеріалів щомісяця.

Передплата на електронні ресурси газети була запроваджена у березні 2011-го року. В офіційному прес-релізі New York Times підбили підсумки року передплати і оголисили про зміни умов доступу.

Раніше на інтернет-сайті можна було безкоштовно читати 20 матеріалів щомісяця. Тепер цю кількість зменшено вдвічі.

«Зараз ми маємо майже півмільйона (454 тис. – MS) передплатників на електронний контент NYT. Ми знаємо, що читачі високо цінують якість нашої журналістики, і очікуємо позитивну реакцію на запроваджені зміни», - відзначив Артур Сульцбергер (Arthur Sulzberger),  голова ради директорів компанії The New York Times Company і власник The New York Times.

Зараз сума цифрової передплати складає від 15 до 35 доларів щомісяця, в залежності від пакету додаткових електронних послуг. А передплатники друкованої версії мають необмежений доступ до матеріалів інтернет-сайту, без додаткової плати.

Однак, якщо користувач потрапляє на веб-сторінку публікації через інші посилання (з пошукових систем, блогів), він може прочитати її, навіть якщо вже вичерпав свій місячний ліміт.  Багато користувачів цілеспрямовано користувались таким варіантом, щоб перехитрити систему доступу.

Цю опцію New York Times вирішили  не змінювати. Проте на такий спосіб доступу є єдине обмеження – не більше 5 матеріалів щодня.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Mashable
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду