Яндекс.Гроші випустила додаток для благодійності у ВКонтакте

00:00,
7 Лютого 2012
1093

Яндекс.Гроші випустила додаток для благодійності у ВКонтакте

00:00,
7 Лютого 2012
1093
Яндекс.Гроші випустила додаток для благодійності у ВКонтакте
Додаток, створений системою електронний платежів Яндекс.Гроші, допоможе користувачам соціальної мережі проводити благодійні акції.

Перераховувати кошти зможе будь-який власник електронного гаманця у системі Яндекс.Гроші. За допомогою додатку, який отримав назву «Собирайте деньги», користувачі можуть організувати благодійну акцію, або збирати кошти на особисті потреби, наприклад, ремонт чи квиток на концерт улюбленого гурту.

Отримати гроші гроші, зібрані у соціальній мережі, можна готівкою, або виводячи їх на банківську картку.

У грудні минулого року система Яндекс.Гроші створила аналогічний додаток для Facebook. Протягом останнього місяця за його допомогою користувачі найбільшої соціальної мережі провели близько 800 акцій зі збору коштів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Muse Score Tips
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду