Англомовна китайська газета China Daily виходитиме в Африці

00:00,
16 Травня 2012
1201

Англомовна китайська газета China Daily виходитиме в Африці

00:00,
16 Травня 2012
1201
Англомовна китайська газета China Daily виходитиме в Африці
Найбільша англомовна газета Китаю China Daily буде видаватися у Африці. Це – частина стратегії Китаю з глобального економічного розвитку, пише Guardian.

Метою запуску видання в Африці, як відзначає Guardian, є лобіювання інтересів Китаю на африканському континенті. Редакція ж China Daily визначає свої цілі як крок до «ознайомлення світу з Китаєм».

Редакція приділятиме увагу створенню локального контенту – зокрема, африканська версія China Daily висвітлюватиме теми імміграційної політики та видобутку мінеральних ресурсів. Газета також працюватиме над поліпшенням іміджу Китаю на африканському континенті.

«Китай розглядає Африку як кінцевий глобальний ресурс корисних копалин – і цей ресурс потрібний Китаю для подальшого економічного розвитку», – відзначає джерело Guardian.

China Daily вже делегувала представників зі свого пекінського офісу для роботи над запуском африканської версії.

Південноафриканське видання City Press повідомляє, що африканська China Daily фокусуватиметься передусім на економічних новинах.

China Daily виходить щоденним накладом у 250 тис. екземплярів у Китаї, і щотижневим в 170 тис. – в США та 150 тис. – у Європі.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Iliana Ivanova Blog
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду