Придбати Getty Images зацікавлені мінімум п’ять компаній

00:00,
4 Липня 2012
1458

Придбати Getty Images зацікавлені мінімум п’ять компаній

00:00,
4 Липня 2012
1458
Придбати Getty Images зацікавлені мінімум п’ять компаній
У початкових пропозиціях з придбання сервісу фігурує сума у близько $4 млрд., пише The Wall Street Journal.

Власник Getty Images приватна інвестиційна компанія Hellman & Friedman LLC веде переговори з потенційними покупцями перед другим раундом пропозицій, крайній термін якого поки ще не визначений.

Getty Images також розглядає можливість IPO, однак перше публічне розміщення акцій поки що не є пріорітетом для компанії.

Серед зацікавлених у придбанні сервісу – компанії Bain Capital LLC, KKR & Co LP та TPG Capital LP, повідомляє Reuters.

Розташоване у Сіетлі, США фотоагентство Getty Images є одним з найбільших у світі постачальників фотографій, зображень та відео.

Архів фотобанку включає близько 80 млн. фотографій, зображень та графіки, а також більше 50 тис. годин відео.

Матеріали Getty Images використовуються ЗМІ у всьому світі, а також рекламними агенціями, дизайн-студіями та корпораціями для внутрішньокорпоративного дизайну та маркетингових робіт.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Getty Images
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду