Китайська компанія заявила права на інтерфейс Facebook Timeline

00:00,
26 Серпня 2012
987

Китайська компанія заявила права на інтерфейс Facebook Timeline

00:00,
26 Серпня 2012
987
Китайська компанія заявила права на інтерфейс Facebook Timeline
Китайська фірма Cubic Network має намір подати до суду проти Facebook за «запозичення» інтерфейсу Timeline, пише The Register.

Cubic Network керує соціальною платформою L99.com. Засновник компанії Сюн Ванлі (Xiong Wanli) стверджує, що ввів на своєму сервісі інтерфейс типу Timeline ще у лютому 2008 року. За допомогою такого дизайну відео та фото у проекті Cubic Network почали виводитися у хронологічному порядку.

Ванлі відзначив, що мав розмову щодо нового інтерфейсу у Стендфордському університеті, зміст якої міг бути переданий Марку Цукербергу.

У Facebook інтерфейс Timeline з’явився в 2011 році, через три роки після розробки Cubic Network.

У Cubic Network вирішили подати до суду лише зараз, що компанії порадили американські партнери-юристи.

Сюн Ванлі також зауважив, що логотип конференціх для розробників f8, яку організовує Facebook, дуже подібний до логотипу Cubic Network, а назву f8 має один з інженерно-технологічних центрів компанії.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
L99
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду