Фотобанк Getty Images придбає компанія Carlyle Group

00:00,
15 Серпня 2012
1599

Фотобанк Getty Images придбає компанія Carlyle Group

00:00,
15 Серпня 2012
1599
Фотобанк Getty Images придбає компанія Carlyle Group
Інвестиційні компанія Carlyle Group придбає один з найбільших у світі фотобанків Getty Images за $3,3 млрд., повідомляє Reuters.

Carlyle Group стане власником контрольного пакету акцій Getty Images, рештою акцій володітимуть співзасновники сервісу, серед них – співзасновник і голова Getty Images Марк Гетті (Mark Getty) та співзасновник та виконавчий директор Джонатан Кляйн (Jonathan Klein).

Фотобанк Getty Images був заснований Гетті та Кляйном у 1995 році, в 2008 році сервіс придбала приватна інвестиційна компанія Hellman & Friedman LLC.

Про наміри Hellman & Friedman продати Getty Images раніше писала, зокрема, газета The Wall Street Journal. Тоді газета вказувала, що у початкових пропозиціях з придбання сервісу фігурує сума у близько $4 млрд.

Тоді ж стало відомо, що у придбанні фотобанку були зацікавлені декілька компаній, серед яких – Bain Capital LLC, KKR & Co LP та TPG Capital LP.

Розташоване у Сіетлі, США фотоагентство Getty Images є одним з найбільших у світі постачальників фотографій, зображень та відео.

Архів сервісу включає близько 80 млн. фотографій, зображень та графіки, а також більше 50 тис. годин відео.

Матеріали Getty Images використовуються ЗМІ у всьому світі, а також рекламними агенціями, дизайн-студіями та корпораціями для внутрішньокорпоративного дизайну та маркетингових робіт.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Getty Images
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Veronawnu
15:18 / 24.11.2021
Где модератор ?? Речь идет о рекламе на вашем сайте. С уважением.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду