Google закриє п’ять своїх проектів

00:00,
4 Липня 2012
1104

Google закриє п’ять своїх проектів

00:00,
4 Липня 2012
1104
Google закриє п’ять своїх проектів
Під час чергового «прибирання» компанія закриє декілька своїх сервісів, повідомляється у Google Blog.

«Прибирання» було розпочато минулої осені, відтоді було закрито більше ніж 30 Google-проектів, зауважує компанія, додаючи, що іноді ідеї, які здаються перспективними, не виправдовують себе на практиці.

На цьому етапі Google розпрощається з сервісом для пошуку в корпоративній мережі Google Mini та налаштуванням для сайтів Google Talk Chatback.

Припинить діяльність також сервіс Google Video, для якого у травні 2009 було унеможливлено завантаження нових відео.  

Після 20 серпня цього року відео користувачів з Google Video буде розміщено на YouTube, а доступ до нього можна буде отримати через відеоменеджер YouTube.

Крім того, компанія закриє сервіс персоналізації iGoogle та пошуковий додаток для мобільної платформи Symbian.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Felix Halim
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
DAS Master Solutions
15:32 / 29.08.2023
Hi, Really happy to say your post is fascinating to read. I never stop myself from saying anything about it. We, Das Master the Best IT Solutions Company Dubai providing all the IT supports and solutions for your business.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду