Виконавчий директор Google виступив на конференції «Дух часу»

00:00,
18 Жовтня 2012
1141

Виконавчий директор Google виступив на конференції «Дух часу»

00:00,
18 Жовтня 2012
1141
Виконавчий директор Google виступив на конференції «Дух часу»
Співзасновник та виконавчий директор Google Ларрі Пейдж виступив на щорічній конференції для партнерів Google Zeitgeist («Дух часу»). У своєму виступі він говорив про подальший розвиток Google та політику приватності компанії.

Однією з найбільш важливих тем, якої торкнувся Ларрі Пейдж, була політика приватності Google. Як відомо, європейські регулятори неодноразово вимагали переглянути правила збирання та використання приватних даних користувачів.

«Практично все, що ми хочемо зробити, я думаю, певною мірою суперечить бажанню приховати вашу інформацію від використання нами (яке ви ще навіть не бачили). Ми взагалі не знаємо, яким буде інтернет через 10 років. Тому я думаю, це помилка – починати вилучати цілі сфери, які ви ще до кінця не розумієте», - цитує Пейджа портал All things Digital.

Пейдж також додав, що  Google Now не був би таким «потужним, чудовим», якби Google не об’єднав налаштування конфіденційності для своїх сервісів.

Про інновації  у софті та харді: Зараз все значно краще, ніж було у «досмартфонну» еру. Як приклад Пейдж навів проект Сергія Бріна Google Glass Project:  «кожен раз коли я користуюсь ними, то відчуваю, що я живу у майбутньому».

Про YouTube: Це потенційна сфера для бізнес-зростання, але це також спосіб зробити світ кращим: перетворивши години розваг на щось більш корисне.

Про використання інтернету через браузер чи через мобільні додатки: Пейдж вважає, що не варто перейматися цією проблемою. Google працює в обох напрямах. Як тільки Chrome повністю перейде на Android, люди будуть використовувати свої телефони так само як комп'ютери.

Про інтелектуальну власність: Пейдж з оптимізмом дивиться на те, що люди зможуть заробляти гроші на онлайн-контенті. Зараз це здебільшого реклама, але згодом будуть і й інші шляхи.

Про соціальні мережі: Пейдж сказав, що так само як карти, соціальні медіа не менш важливі ніж пошукова система. Тому Google інвестує у Google+.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
3dnews.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду