ВКонтакте дозволила одностатєві статуси, «Одноклассники» – скаржитися на приватні повідомлення, ЖЖ – персоналізувати рейтинги

00:00,
4 Серпня 2012
1332

ВКонтакте дозволила одностатєві статуси, «Одноклассники» – скаржитися на приватні повідомлення, ЖЖ – персоналізувати рейтинги

00:00,
4 Серпня 2012
1332
ВКонтакте дозволила одностатєві статуси, «Одноклассники» – скаржитися на приватні повідомлення, ЖЖ – персоналізувати рейтинги
Соціальні мережі оновили свій функціонал.

Користувачі ВКонтакте отримали можливість вказувати у профілі одностатєві стосунки. Функція, за даними спільноти Live, з’явилася 3 серпня.

Під час вибору статусів «Зустрічаюся», «Закоханий», «Все складно» користувачі можуть вказати людину своїє ж статі, однак в статусі «Одружений/Одружена з...» цього зробити не можна.

У липні одностатєві стосунки дозволила вказувати соціальна мережа Facebook, при цьому Facebook дозволяє повідомити у статусі і про одностатєвий шлюб також.

«Одноклассники» створили для дітей молодше 13 років кнопку, за допомогою якої можна буде поскаржитися на приватні повідомлення, повідомляється у прес-релізі соцмережі, який має інформагентство РІА «Новости».

Такі користувачі бачитимуть у приватних повідомленнях кнопку «Поскаржитися», якщо натиснути на неї, повідомлення буде відправлено до служби підтримки соцмережі. Якщо повідомлення справді містить шкідливу для дитини інформацію (порно, реклама наркотичних речовин тощо), користувач, який його відправив, буде перевірятися службою підтримки і може бути заблокований.

Користувачі LiveJournal отримали можливість налаштовувати рейтинг постів за власним бажанням, повідомляється у прес-релізі сервісу, який має редакція Lenta.Ru.

При бажанні користувачі зможуть переключатися з власного, відредагованого, рейтингу на традиційний, використовуючи кнопки «Мій рейтинг» та «Повний».

Пости з блоків «Промо» та «Must-read» відображатимуться навіть якщо користувач намагатиметься вилучити їх з власного, відредагованого, рейтингу, підкреслюється у прес-релізі.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Live
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду