«Яндекс.Навігатор» навчився прокладати маршрут з проміжними точками

00:00,
7 Серпня 2012
4987

«Яндекс.Навігатор» навчився прокладати маршрут з проміжними точками

00:00,
7 Серпня 2012
4987
«Яндекс.Навігатор» навчився прокладати маршрут з проміжними точками
Про оновлення функціоналу навігатора повідомляється в українському блозі «Яндекс».

Оновлений «Яндекс.Навігатор» для iOS та Android включає у себе вміння відзначати проміжні етапи маршруту, завантажувати весь маршрут у телефон, а також голосове управління.

Відтепер можна задати не лише початкову та кінцеву точку маршруту, а й точку, куди треба заїхати по дорозі.

Така функція може виявитися зручною, якщо ви, наприклад, їдете з роботи додому та хочете підкинути колегу, який живе неподалік. Можна підвезти скільки завгодно колег, тобто задати скільки завгодно точок – навігатор прокладе маршрут з урахуванням цих точок і заторів на шляху.

По-друге, навігатор тепер завантажує карту заданого маршруту одразу після натиснення на кнопку Поїхали. Це означає, що ви можете завантажити весь маршрут вдома через Wi-Fi, щоб у дорозі не витрачати трафік.

І останнє: у програмі тепер працює голосовий пошук, зокрема – українською мовою. Його можна використовувати для введення точок маршруту та пошуку об’єктів з довідника.

Оновлений «Яндекс.Навігатор» вже можна встановити з App Store та Google Play.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Google Play
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду