Google закриває Google Listen та декілька інших сервісів

00:00,
7 Серпня 2012
1130

Google закриває Google Listen та декілька інших сервісів

00:00,
7 Серпня 2012
1130
Google закриває Google Listen та декілька інших сервісів
Компанія продовжує притримуватися стратегії припинення підтримки непопулярних сервісів, повідомляється у Google Blog.

Серед закритих на черговому етапі «прибирання» проектів – Google Listen, створений у 2009 році додаток, що дозволяв користувачам знаходити та слухати підкасти. Наразі у магазині Google Play доступні різноманітні додатки для підкастів, у результаті чого власний проект компанії Google Listen повністю припинить своє функціонування з 1 листопада.

Google також закриє додаток для колективної роботи, запущений у 2008 році, Google Apps for Team – сервіс для користувачів, які не мали Google-акаунту, проте бажали користуватися Google Docs, Google Calendar та Google Talk. З 4 вересня акаунти Google Apps for Team будуть переведені у традиційні персональні Google-акаунти.

До того ж компанія припинить підтримку Google Video for Business, за допомогою якого корпоративні користувачі могли ділитися відео з колегами, контент сервісу буде переміщено до хмарного сервісу Google Drive.

Крім цього, у Google вирішили скоротити кількість корпоративних блогів, присвячених ріноманітним сервісам та продуктам. Компанія зрештою визнала, що деякі з більше 150-ти таких блогів оновлюються рідко – або дублюють інші блоги.

Під час попередніх «чисток» Google вирішила припинити підтримку, зокрема, експериментальної платформи Google Labs (одним з найвідоміших проектів якої була тривимірна модель людського тіла Google Body), онлайн-енциклопедії Knol, комунікаційного сервісу Google Wave, та декількох інших проектів.  

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Relaxic
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду