Google Drive: оновлення для iOS та Android

00:00,
12 Вересня 2012
1325

Google Drive: оновлення для iOS та Android

00:00,
12 Вересня 2012
1325
Google Drive: оновлення для iOS та Android
Компанія Google оновила додаток свого хмарного сервісу Google Drive для пристроїв на базі iOS та Android, повідомляється у Google Blog.

У додатку Google Drive для iOS-пристроїв тепер можна редагувати документи Google так само, як й в додатку для Android.

«Відтепер ви можете створити з вашого iPhone або iPad новий документ, змінити наявний або відформатувати текст. І так само, як на комп’ютері, ви зможете побачити правки інших людей, тільки-но вони будуть зроблені», – відзначають розробники.

Серед нових покращень додатку Google Drive для іOS – можливість переглядати презентації Google на iPhone або iPad, включно із нотатками, можливість перегортати слайди та включити повноекранний режим.

При цьому можна також створювати нові папки, переміщувати файли у папках і завантажувати дані (наприклад, фото і відео) з пристрою безпосередньо в додаток Google Drive.

Оновлення Google Drive для Android включають у себе можливість додавати коментарі, відповідати на вже існуючі коментарі, переглядати таблиці у документах Google.

Крім цього, користувачі Android отримали ті самі нові можливості для перегляду презентацій та організації файлів, що і користувачі іOS.

Девелоперська команда Google Drive пообіцяла вводити у сервіс нові можливості і далі, зокрема, серед запланованого у найближчому майбутньому – редагування та співпраця в реальному часі для таблиць Google.

Додаток Google Drive для iPhone, iPad або iPod Touch доступний у App Store, а для платформи Android – у Google Play.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
BGR
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду