Користувачі iPhone та iPad зможуть ділитися фотографіями через Skype

00:00,
22 Серпня 2012
1361

Користувачі iPhone та iPad зможуть ділитися фотографіями через Skype

00:00,
22 Серпня 2012
1361
Користувачі iPhone та iPad зможуть ділитися фотографіями через Skype
Розмір фотографій при цьому не обмежується.

Skype оновив свої додатки для iPhone та iPad, дозволяючи власникам гаджетів миттєво пересилати фотографії, повідомляється у блозі Skype.

Нову версію Skype для iPhone та Skype для iPad вже можна завантажити у App Store.

Додатки працюватимуть з iPhone 3GS і вище, будь-якою версією iPad, а також 3-м поколінням iPod touch.

Під час пересилання фото у оновленій версії Skype відсутній ліміт на розмір зображень, завдяки чому, за словами розробників, пересилання одразу декількох фото стає більш зручним, аніж за допомогою електронної пошти чи MMS.

Крім цього, команда Skype приділила увагу оптимізації додатків – список контактів почав завантажуватися швидше, також було підвищено загальну стабільність та швидкість роботи сервісу.

Подальші пропозиції щодо вдосконалення додатків Skype пропонує висловлювати на форумах Skype for iPhone та Skype for iPad.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Skype
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду