У друкований номер Entertainment Weekly вбудували екран iз твітами

00:00,
4 Жовтня 2012
1123

У друкований номер Entertainment Weekly вбудували екран iз твітами

00:00,
4 Жовтня 2012
1123
У друкований номер Entertainment Weekly вбудували екран iз твітами
У рамках рекламної кампанії на екрані відображатимуться твіти з мікроблогу каналу The CW @CW_Network, пише Mashable.

Неординарний номер Entertainment Weekly випустили накладом у 1 тис. примірників, котрі продаватимуться у Лос-Анджелесі та Нью-Йорку.

«Ми завжди намагаємося звертати увагу на інноваційні речі, проекти, які дозволять нам демонструвати, що ми – частина цифрового світу, а цифрові медіа – частина нашої ДНК», – відзначив Рік Хескінгс (Rick Haskins), віце-президент The CW з маректингу та цифрових комунікацій.

Екран на базі Android вмонтовано у картонну сторінку нового номеру Entertainment Weekly. Дані пристрій отримує, підключаючись до мобільного інтернету.

Для Entertainment Weekly це перший випадок демонстрації твітів у друкованому номері, хоча сам принцип екранів на сторінках друкованого журналу вже практикувався. Так, три роки тому на сторінках Entertainment Weekly з’являлися рекламні екрани компанії Pepsi, а видання Marie Claire у своєму британському випуску цього місяця демонструвало 45-секундне відео Dolce&Gabanna.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото та відео: Mashable.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду