Google запускає функцію пошуку закладів Google+ Local

00:00,
31 Травня 2012
1316

Google запускає функцію пошуку закладів Google+ Local

00:00,
31 Травня 2012
1316
Google запускає функцію пошуку закладів Google+ Local
Нова функція використовує дані рейтингів Zagat, а також рекомендації наших Google+-друзів. Google+Local інтегровано в Пошук, звичайні та мобільні Карти, а у самій Google+ з’явилася спеціальна вкладка. Так буде простіше знайти потрібну інформацію, яким би сервісом Google ви не користувалися в даний момент, зауважують розробники у Google Blog.

«Всі ми знаємо, як складно іноді буває вибрати гарне місце для будь-якого заходу, чи то романтичне побачення, або вечір з друзями за чашкою кави. Тому при виборі для нас є важливими перевірені рекомендації – в першу чергу від рідних чи друзів», – пояснює команда Google ідею створення сервісу.

Google+ Local  надає можливість знайти інформацію про різні заклади та поділитися нею із друзями.

Шукати можна за назвою, або обравши із запропонованих варіантів. Натиснувши на значок ресторану або, наприклад, музею, користувач переходить на відповідну сторінку в Google+. Там зібрані фотографії, відгуки знайомих, рейтинги й огляди Zagat, а також інша корисна інформація про заклад – наприклад, адреса та години роботи.

Функція Google+ Local інтегрована у Google Пошук та Google Карти. Вона також доступна на Картах Google для мобільних пристроїв на базі Android.

Незабаром Google+ Local зможуть скористатися і власники iOS-смартфонів, обіцяє команда Google.

Минулої осені Zagat стала частиною Google. Тепер компанії разом працюють над розширенням можливостей пошуку локальної довідкової інформації.

Вже понад 30 років Zagat отримує від користувачів інформацію про десятки тисяч закладів, і складає на їх основі рейтинги – тепер дані Zagat відображаються у сервісах Google.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Google Blog
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду